252968.jpg
(I know, kuvat huonolaatuisia...)
Tässä näette legacyni aloittajan Jennifer Merivirran, Joanna Merivirran (jonka jotkut saattavatkin muistaa) siskon. Hänellä on perhetavoite, ja elämäntoive on kultahäät, jonka ei pitäisi olla kovin vaikea.
Mieltymykset: hajuvesi ja kunto    Inhokki: kilot


252993.jpg
Tässä vielä hänen asumuksensa.


252970.jpg
Muutettuaan pikkukylään nimeltä Ilmala, Jennifer kävi tietysti ensimmäiseksi vessassa. Viisas valinta.


252977.jpg
Ensimmäinen simi, jonka Jennifer tapasi, oli lehdenjakaja, joka ei vaikuttanut kovin kohteliaalta. Käveli ohi moikkaamatta uutta tulokasta.


252969.jpg
Pitkäksi aikaa Jennifer ei jäänyt harmittelemaan, vaan meni saman tien soittamaan tuholaistorjujan. Ei täällä ehkä tuholaisia ollut, mutta ainakin lehdenjakaja. Jenniferillä oli kova kiire löytää mies, joten hätä keinot keksii.


252978.jpg
Siinä se jo onkin. Ei kylläkään kovin komea. Tyyppi saikin huomata ettei tontilla ollut ötökän ötökkää, joten häippäsi sanomatta sanaakaan.


252995.jpg
Työ ennen miestä. Rahaa oli saatava, joten ei ollut muutakaan vaihtoehtoa kuin etsiä töitä. Hei Jennifer, katse lehteen!


253076.jpg
Jennifer oli kerennyt vasta laittaa lehden maahan kun työauto jo kaahasi pihaan. Hän on tiede alalla, elikkä siis vielä koehenkilönä.


252980.jpg
Jenniferin harmiksi naapurit tulivat toivottamaan hänet tervetulleeksi, kun hän oli vielä töissä. Siinä tyypit vain hilluivat muutaman tunnin ennen kuin häippäsivät.


253082.jpg
Kotiin tultuaan Jennifer kävi tietysti ensimmäiseksi vessassa. Niinkuin aina. (Jennifer on muuten aika kummallinen. Kun hänellä ei ole mitään tekemistä, hän menee vessaan vaikka hänellä ei olisi oikeastaan edes vessähätä!!)


253089.jpg
Iltansa Jennifer vietti mutustamalla purkkiherkkua(huomatkaa ilme. Taitaa olla tosi hyvää!)...


252971.jpg
... ja puhumalla postipojun kanssa.


253100.jpg
Seuraavana päivänä Jennifer halusi lähteä ostoksille( no joo, ei nyt ihan ostoksille) kaupungille. Tilattuaan taxin, hän huomasi asiassa pienen ongelman.


252972.jpg
Nimittäin tämän. Tajuattekin varmaan mikä on vikana. Nimittäin Jenniferillä alkoi työt, jonka hän oli tyystin unohtanut. No, onhan työt sentään tärkeämpi kuin kaupungilla käynti. Jos hän menisi kaupungille, päivän palkka menisi sivu suun.

Valitettavasti en oo kerenny pelissä vielä tämän pidemmälle:P

jatkuu seuraavassa osassa...